Gastronomska ponuda

Domaća, regionalna i internacionalna kuhinja sparena sa najboljim vinima Hercegovine, Istre i juga Dalmacije

Restoran

Hotel Villa matić obiteljski je restoran i motel koji posluje tijekom čitave godine neprekidno od otvorenja 01.01.2000. godine. Smješteni smo u Neumu na magistralnoj cesti prema Dubrovniku, te smo s obzirom na udaljenost od centra grada, prvi izbor gostima koji bježeći od ljetnih gužvi traže ugodan ambijent i profesionalnu uslugu.

Koncepcija restorana svjedoči o posvećenosti traganju za gastronomskim doživljajima pomalo zaboravljenih vremena ,te na tome tragu predstavljamo jelovnik koji spaja najbolje od regionalnih kuhinja jadranske obale, od Istre i kvarnera na sjeveru, do specijaliteta kulinarstva dubrovačkog primorja. Kod nas tako možete kušati tartufe sa Krčkim šurlicama, ribu na poparu ili pak oržot(rižoto od ječma) sa muzgavcima, a o zadovoljstvu gostiju svjedoči galerija fotografija koju redovno nadopunjavamo.

Poslovanje samo prilagodili tako i da goste možemo iznenaditi i sa jelima koja ne nudimo svakodnevno već ovise o povremenoj ili sezonskoj nabavi pa nije rijetkost da kod nas kušate npr. dimljenu tunjevinu ili omlet sa sušenom hobotnicom.

Sukladno jelovniku ponuda vina sastoji se od većine uspješnica podruma iz Hecegovine, Istre, Slavonije, te juga Dalmacije.

Osoblje Hotela Villa Matic

Za više informacija o našim smještajnim kapacitetima i restoranu molimo pogledajte fotogaleriju

Fotogalerija